Afspraak

Zorgverzekering en vergoedingen

Uw zorgverzekering vergoedt uw consult uit uw aanvullende verzekering: hoe uitgebreider u polis hoe meer ze vergoeden. Kijk uw polis er op na voor de zekerheid. U hoeft uw eigen bijdrage van 385 euro niet aan te spreken, dus de vergoeding begint meteen.

Mijn ervaring is dat uw behandeling meestal in een paar consulten klaar is. Dan is de vergoeding van een aanvullende verzekering minder dan de premie die u per jaar betaald.

Informatie over de mogelijkheden voor uw behandeling staat op deze website en zo nodig belt u tijdens het telefonisch spreekuur op di-woe-do van 16-17.30 uur.

Afspraken maken doet u zo:

  • Bent u nieuw in de praktijk dan stuurt u een mail naar infoewalts@gmail.com met uw naam en telefoonnummer dan bel ik u  vlot terug voor een afspraak.
  • Heeft u al patient in de praktijk en u wilt een consult boeken in de digitale agenda dan heeft u uw inlogcodes nodig die u kreeg bij  mijn mail met uw vragenlijst. en u klikt op onderstaande BUTTON 
  • Hoe kiest u in de digitale agenda welk consult passend is voor u?
    • Vervolg consult: Ik heb in uw vorige consult aangegeven hoeveel tijd we nodig hebben voor het vervolgconsult.
    • Telefonisch 15 minuten bij een korte toelichtende vraag op een recent consult
    • Telefonisch 30 minuten voor het bespreken van een laboratoriumuitslag.

U rekent altijd per gebruikte tijd af: 130 euro per uur en telefonisch 16 euro per 5 minuten( = €3.20 per minuut), de gespreksduur op de gsm van mij gemeten.

Vervolgconsulten dienen ervoor om  de behandeling van uw klachten zo vlot mogelijk tot een goed resultaat te  brengen. Telefonische bespreking, hoe gemakkelijk ook, blijken na 1 jaar ervaring, hieraan niet bij te dragen.

U klikt voor het boeken van uw afspraak op onderstaande button

Log in met uw inlogcode en wachtwoord anders komt u niet in de digitale agenda!

klik hier voor een afspraak met mw Ewalts

Afspraken afzeggen: u mailt de afzegging naar de praktijk en u boekt zelf een nieuwe  afspraak via deze site.

Afspraken svp binnen 2 werkdagen ( 48 uur) voor het consult afzeggen zorgt ervoor dat de gereserveerde tijd niet in rekening wordt gebracht volgens de betalingsvoorwaarden van de AVIG.