Referenties

Een aantal mensen die bij mij in behandeling zijn geweest hebben geschreven hoe ze het contact met mij en mijn werken met hen ervaren hebben. Hieronder leest u hun verhaal:

Ervaring Rob:
De diagnosestelling en behandelwijze van de ziekte van Lyme in Nederland loopt ver
achter bij de internationale ontwikkelingen op dit gebied. Hierdoor worden duizenden mensen niet of zeer slecht behandelt. Annemie Ewalts beperkt zich niet tot de Nederlandse protocollen en gebruikt ook Internationaal gangbare protocollen en behandewijzen. Zij heeft mij op zeer deskundige wijze en op basis van internationale richtlijnen genezen van deze slopende ziekte. Annemie behandelt vanuit de leefstijlgeneeskunde. Dit heeft als groot voordeel dat zij oog heeft voor alle gevolgen van deze multi-systeem ziekte. Maar bovenal is Annemie een professional die haar cliënten zeer serieus neemt.

Ervaring  Karin (34):
In december 2012 ben ik in contact gekomen met dr. Ewalts. Mijn zonen van toen 4 en 2 hadden last van hun darmen. De oudste had obstipatie en de jongste had 8 keer per dag erg dunne ontlasting. Daarnaast stagneerde de jongste zoon met zijn groei. 

We waren al diverse keren bij de huisarts en kinderarts geweest zonder resultaat. Er was niets aan de hand, de testen lieten niets zien. Dr. Ewalts stelde een intolerantie test voor, een bloedtest. Hieruit bleek dat mijn kinderen niet tegen gluten, melk en ei konden. Dr. Ewalts heeft alles geduldig uitgelegd en ons erg fijn begeleid in het traject. 

Nadat we het dieet hadden aangepast, hadden mijn kinderen na twee weken normale ontlasting. Wij hebben echt feest gevierd! Nu we dit een jaar hebben gedaan zijn de kinderen actiever geworden, ze slapen beter en zijn gezelliger. En ik ben 12 kilo afgevallen en heb ook meer energie. Ze zullen het niet van een vreemde gehad hebben.