Referenties

Een aantal mensen die bij mij in behandeling zijn geweest hebben geschreven hoe ze het contact met mij en mijn werken met hen ervaren hebben. Hieronder leest u hun verhaal:

Ervaring Rob:

Na vele jaren van omzwervingen bij verschillende artsen, kwam ik uiteindelijk bij Annemie Ewalts terecht. Ik heb de ziekte van Crohn, een best lastige ziekte om het licht uit te drukken.

Er ging echt een wereld voor mij open, ik dacht toch echt gezond te leven, wij aten al heel lang biologisch, maar wat Annemie mij heeft geleerd en de boeken die ze aanraadde, hebben mijn kijk op voeding erg veranderd. (Niemand is hetzelfde) Dit vertellen ze je niet in de bladen of op tv.

Ook de onderzoeken zijn verhelderend, nog nooit had mijn internist iets in die richting gesuggereerd. (Poeponderzoek, intolerantie onderzoek en nog een aantal.) Om een lang verhaal kort te maken, met die onderzoeken en haar goede uitleg, heeft zij mij een leefstijladvies gegeven, en nu een jaar later voel ik mij weer sterk en levenslustig en heb ik geen medicatie meer nodig. Ik kan iedereen die een ziekte heeft en waarbij de reguliere artsen zeggen dat je er mee moet leren leven aanraden om eens een consult aan te vragen bij Annemie Ewalts.

1 december 2017

 

Ervaring  Karin (34):
In december 2012 ben ik in contact gekomen met dr. Ewalts. Mijn zonen van toen 4 en 2 hadden last van hun darmen. De oudste had obstipatie en de jongste had 8 keer per dag erg dunne ontlasting. Daarnaast stagneerde de jongste zoon met zijn groei. 

We waren al diverse keren bij de huisarts en kinderarts geweest zonder resultaat. Er was niets aan de hand, de testen lieten niets zien. Dr. Ewalts stelde een intolerantie test voor, een bloedtest. Hieruit bleek dat mijn kinderen niet tegen gluten, melk en ei konden. Dr. Ewalts heeft alles geduldig uitgelegd en ons erg fijn begeleid in het traject. 

Nadat we het dieet hadden aangepast, hadden mijn kinderen na twee weken normale ontlasting. Wij hebben echt feest gevierd! Nu we dit een jaar hebben gedaan zijn de kinderen actiever geworden, ze slapen beter en zijn gezelliger. En ik ben 12 kilo afgevallen en heb ook meer energie. Ze zullen het niet van een vreemde gehad hebben.